Φωτια Αλεποχωρι - ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ... : Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων.

Φωτια Αλεποχωρι - ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ... : Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων.. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους.

Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον.

Δύσκολες στιγμές για την Ειρήνη Σκλήβα: Έφυγε από το σπίτι ...
Δύσκολες στιγμές για την Ειρήνη Σκλήβα: Έφυγε από το σπίτι ... from www.true.gr
Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος

Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από την τετάρτη στον σχίνο κορινθίας.

Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. This is a modal window. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.

Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι.

Φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας: Αδιάκοπη μάχη με τις φλόγες ...
Φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας: Αδιάκοπη μάχη με τις φλόγες ... from www.newsit.gr
Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι ειδήσεις lifestyle

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Press alt + / to open this menu. Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από την τετάρτη στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα.

"Αναζητωντας το ναο της Θεας Αφροδιτης"στο καστρο Αρχαιας ...
"Αναζητωντας το ναο της Θεας Αφροδιτης"στο καστρο Αρχαιας ... from www.korinthiatv.gr
Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά.

Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων.

This is a modal window. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 1100 το πρωί στην περιοχή φωτια. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι.

Posting Komentar

0 Komentar